Campanya comunicativa 25N. Novembre Feminista

Des de  l’Agenda 2030 recolzem  i compartim amb totes vosaltres la campanya comunicativa elaborada per les companyes de Novembre Feminista  entorn al 25N, dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes.

 

Hola companyes feministes,

Fa un mes, Novembre Feminista vam realitzar la I Assemblea Feminista contra l’abordatge de les violències masclistes a Ca la Dona, en la qual van participar més de 100 persones i diversos col·lectius i entitats feministes amb l’objectiu de crear un espai de confluència a nivell català per treballar, consensuar i donar resposta entorn la problemàtica de les diferents violències masclistes que ens travessen com a dones, lesbianes i trans.

Us contactem perquè demà divendres 10 de novembre a partir de les 11.00 del matí llencem una nova campanya comunicativa entorn al 25N, dia internacional per l’eliminació de la violència contra les dones i les nenes, i necessitem la vostra ajuda.

Us demanen si us plau si podeu participar en la campanya fent les següents accions:

– Compartint als vostres perfils de xarxes socials el cartell i el manifest que us enviem amb el HT #VivesiRebels i que publicarem al nostre facebook, tuiter i pàgina web. Ho farem el divendres 10 de novembre a partir de les 11.00 del matí i us etiquetarem.

– Canviar la imatge de portada de les vostres xarxes socials per les que us adjuntem per donar suport a la campanya del 25N #VivesiRebeles

Facebook


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Piular a traves dels vostres comptes, tuits  amb el HT #VivesiRebels i #25N 

– Que us afegiu al canal de telegram que hem creat telegram.me/vivesirebels per anar rebent properes informacions i accions tant de la campanya com dels diferents col·lectius i entitats que hi treballen en la temàtica de les violències masclistes.

*Cada dia i fins el 25N anirem publicant una imatge als nostres perfils de xarxes sobre la campanya.

Propostes de tuit:

Tuit 1:

El #25N manifestació contra les #violènciesmasclistes 18h a Universitat Ens volem #VivesiRebels!

Tuit 2:

88 feminicidis a l’Estat Espanyol al 2017 Visibilitzem les #violènciesmasclistes i prenem el carrer i la nit! #VivesiRebels #25N

Tuit 3:

12 feminicidis a Catalunya al 2017 Visibilitzem les #violènciesmasclistes i prenem el carrer i la nit! #VivesiRebels #25N

Tuitt 4:

El #25N sortirem als carrers per cridar alt i clar que la lluita feminista s’ha posat en dempeus contra les #violènciesmasclistes No aguantem més! #VivesiRebels

I si ho considereu oportú, enviar un missatge qui penseu pugui interessar perquè també s’uneixen a visibilitzar aquesta campanya. Us anirem avisant de properes accions.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

NOVEMBRE FEMINISTA

novembrefeminista@gmail.com

@FemiNovembre
facebook.com/
telegram.me/vivesirebels

 

 

 

Share: