QUI SOM

 

AGENDA 2030 FEMINISTA

 

L’Agenda 2030 Feminista és una plataforma liderada per les entitats catalanes Creación Positiva i l‘Associació Drets Sexuals i Reproductius, que treballen en la defensa dels Drets Sexuals i Reproductius com a centre de la defensa dels drets humans de les dones. Prèviament i com a ha programa, ha comptat amb el finançament de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

 

L’Agenda 2030 Feminista vol contribuir a la garantia real dels Drets Sexuals i Reproductius i quan aquest Drets Humans de les Dones, inclosos en l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, marquin les polítiques públiques de manera transversal a través del procés d’implementació de la mateixa agenda tant a nivell local com global.

 

L’Agenda 2030 Feminista vol ser un espai de trobada d’entitats, grups, xarxes i moviments socials que compartim la defensa dels Drets Sexuals i Reproductius, els Drets Humans de les Dones i el Feminisme com a prioritat dins les nostres agendes d’acció i incidència quotidiana per tal que l’Agenda 2030 incorpori una perspectiva feminista interseccional i de drets humans.

 

Image

 

QUÈ FEM?

DECLARACIÓ / MANIFESTO

VEURE MÉS

ACTIVITATS I NOTÍCIES

VEURE MÉS

PARTICIPA

Hi ha moltes formes de participar amb l’Agenda 2030 FEMINISTA. Fes una ullada a les formes de participació

VEURE PARTICIPA