2ª Sessió Grup de Monitoratge – ECONOMIA DE LES CURES

Segona Sessió del Grup de Monitoratge de l’Agenda 2030 Feminista ECONOMIA DE LES CURES

El dimarts 25 de setembre va tenir lloc la 2ª sessió de treball del Grup de Monitoratge sobre economia de les cures.

El Grup, format per 10 entitats/xarxes catalanes representant el feminisme d’una manera interseccional amb un ampli coneixement i experiència en Drets Sexuals i Reproductius i a nivell territorial i junt amb la col•laboració d’Almena Cooperativa Feminista, van debatre i treballar de manera col•lectiva els objectius a assolir d’aquí al 2030 en relació a l’economia de les cures des d’una perspectiva feminista.

Tot aquest treball ja s’havia anat forjant en xarxa de manera col·lectiva les setmanes prèvies i la sessió va servir per consolidar criteris i objectius, alhora que es van generar debats en relació a aquesta temàtica, que és central per la garantia dels drets sexuals i reproductius.

Posar l’economia de les cures al centre de la vida, per una vida digna. Fomentar una xarxa comunitària d’economia. Tenir cura de les cuidadores. Donar visibilitat, sensibilitzar i mobilitzar-nos. Garantir serveis públics amb perspectiva feminista. Aquests temes, entre d’altres assentaran les bases per a la construcció d’indicadors que formaran part de l’instrument que s’elaborarà per al monitoratge i seguiment de les polítiques públiques catalanes.

? ?️ La propera sessió del Grup de Monitoratge serà al novembre: Com construïm indicadors amb perspectiva feminista i com ho apliquem als eixos de Educació Sexual i Economia de les Cures.

 

 

Share: